Solowski Consultancy BV biedt in samenwerking met Houtappel Advocatenkantoor ondersteuning en begeleiding in het opstarten en voeren van (nieuwe) bedrijfsactiviteiten in Nederland. Het gaat om koppeling van Nederlandse bedrijven met Poolse ondernemingen in het midden en groot segment. Er wordt vanuit een juridisch en fiscaal oogpunt gekeken naar de bedrijfsactiviteiten. U kunt hier denken aan zaken als; vooroverleg voordat u aan slag gaat, contracturele zaken, belastingzaken (BTW, VPB, LB etc.) en sociale (personeels) zaken welke invloed hebben op de bedrijfsactiviteiten. Kortom: er zijn tal van kwesties waar u rekening mee moet houden.

Solowski Consultancy BV heeft al ruime ervaring in fiscale zaken en invloeden van organisaties en belastingsystemen over de landsgrenzen. Met de aanvulling vanuit Houtappel Advocaten kunnen we alle juridische zaken behandelen.

Wij nodigen bedrijven uit die willen samenwerken met Poolse bedrijven uit de bouw, scheepsbouw, transport en logistiek, bedrijven in de uitzendsector, technische installatiebureau’s of ander soortige bedrijven.

contactWilt u advies of heeft u vragen over dit onderwerp?